bugün

entry'ler (1423)

sagopa kajmer

değişime inanan rapçi. hala 10 yıl önceye dönmesi bekleniyor. gülünçsünüz.

vazgeçtim inan

olmuş bir şarkı.

yazarların hayran olduğu ünlüler

(bkz: sezen aksu)
(bkz: sagopa kajmer)

bursa

yaklaşık 5 ay sonra, yarın sabah döneceğim şehir. özledim ulan seni.

tutuklu

bana mısın demiyor...

gecenin şarkısı

alpay - eylül'de gel.

sagopa kajmer

türkçe rap'te yeni yeni oğlanlar çıktıkça adeta paspak parlayan bir marka.
''ne olur üzme kendini; güneş habercisi geceler,
zorlasam da çıkmamakta ağızdan o kolay heceler.
hiç bilmediğim bir yerde en çok bildiklerimleyim,
onları silmek isteyenlere karşı muharebelerdeyim...''

fatih terim vs ersun yanal

fatih terim eskorta cüzdanını kaptıran iç anadolu barzosu, ersun yanal plaza hatununa diz çöktüren salon erkeği.

climax

bir ''uyuşturucu içmeyin, içerseniz bu gördükleriniz gibi olursunuz.'' filmi. yönetmeni tebrik etmek lazım. o tiksinç ortamı ve bayalığı naklen şekilde yansıtmış. uzun bağırışlı sahnelerden nefret eden izleyicinin uzak durması gereken filmlerden ama rahatsız ediciliği seven izleyici içinse güzel bir deneyim.

kurt cobain

canım abim, şarkıların çok büyük...

sezen aksu

bir şarkının sözlerini onun yazdığını anlayabilirsiniz hemen. şaştığınız sözlere kimdir bunu yazan dediğinizde karşınıza hemen çıkar, saklanmaz. her şeyiyle mükemmel bir kadın. kısa saçları, serseri bakışları, kendine güvenli ve akıcı konuşması, benim diyen erkeği bile kulu köpeği edebilecek düzeyde sevimli dominantlığı...müziğinden hoşnut olmasanız bile röportajlardaki ve canlı yayınlardaki tevazusuna ve alçak gönlüne hayran kalabilirsiniz. bunun yanında yüzlerce isme yanında yer açması ve onları da bu işte yüksek yerlere getirmesi cabası. bir daha onun gibisi gelir mi sanmam ama kendisi siyaset ile sınırlandırılamayacak kadar büyük bir isimdir.

roman önerisi

Karl ove knausgaard - kavgam. Şiddetle, yıkımla tavsiye ediyorum bu kitabı.

hiç yok

Bugün çıkan yeni Göksel teklisi. 78 model kırmızı bir Mustang ile papatya tarlalarının ortasından geçerken dinlenilecek bir şarkı olmuş. Bu retroluk o kadar güzel ki. Hep böyle kalman dileğiyle Göksel.

sagopa kajmer

Abi şu memlekette her şeyi abartmayın artık ya. Bu ülkede gelmiş geçmiş hatta gelecekte de en fazla değer görmüş rapçi sagopa'dır. Dinlenme sayısı ise dinlenme, konser doluluğu ise konser doluluğu, sosyal medyada konuşulma vs vs. Türkiye dibine kadar değer verdi bu adama. En çok kazanan kendisi oldu bu müzikten. Yıllarca yapmasa bu işi kendisine yetecek parası var şu an. Kesinlikle değer görmüş bir rapçidir. Hatta fazlasıyla.

yıldız tilbe vs sezen aksu

Sezen Aksu petrol raffinesi ise yıldız tilbe kaçak mazottur.

simge pınar

"güzel şeyler" adlı ilk albümünü bugün yayınlamış olan güzel yüzlü, güzel yürekli müzisyen. Kendisini memleketin Lana del rey'i olarak görüyorum. Başarılar güzel insan.

6 ekim 2018 antalyaspor galatasaray maçı

Berabere bitse Cüneyt Çakır'ın Galatasaray'dan özür dileyeceği maç. Ne güzel lan. Sürekli götünü kurtaran eski hocaların rakip takımın başında olsun, yan hakem senden olsun. Sonra sen çık ben winner'ım de, yıldızdan bahset. Ahaahaha. Tebrikler Galatasaray.

sagopa kajmer

evinde oturduğu yerden türkçe rap gündemine yön veren adamdı eskiden. şimdi ülke gündemine de yön veriyor anlaşılan. şüphesiz ki türkçe sözlü rap müzik için bir devrimdir.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

sagopa kajmer - analiz.

rap dinleyecek kadar zevksiz olmak

kardeş sen dinleme o zaman bu kadar basit ne kafa ütülediniz yahu çomarlığın böylesi de hiç çekilmiyor.